Ledersparring

Hvordan udvikler du dig som leder?

Hvad gør du for at vokse i dit lederskab?

Hvor er der plads til de svære spørgsmål?

MadsDe fleste ledere kender følelsen: At der kan være ensomt på toppen. Hvem deler man de svære spørgsmål med? Hvor udvikler man sig som menneske? Hvor kan man stille de spørgsmål og sige de ting, der ikke skal deles med medarbejdere eller bestyrelse?

Erhvervspsykologisk ledersparring er for dig, der ønsker at udvikle dig som menneske og som leder.

Et sparringsforløb består af 1:1-samtaler, hvor vi tager udgangspunkt i de ting, du ønsker at arbejde med.

Det kan dreje sig om konkret rådgivning i forhold til aktuelle problemstillinger: – Hvordan motiverer jeg mine medarbejdere? Hvordan skaber jeg struktur og overblik i min hverdag? Hvordan afholder jeg en vanskelig samtale?

Det kan også dreje sig om de eksistentielle overvejelser i lederskabet: – Er jeg god nok som leder? Har jeg valgt den rigtige retning og den rigtige strategi? Hvor længe skal jeg blive i organisationen?

Temaerne er op til dig.

Vi ser på muligheder og løsninger – men vi arbejder også dybere, og fokuserer på, hvad der har rundet dig som leder og som menneske. Hvorfor er du blevet leder? Hvad har formet din lederstil? Hvordan kommer dine personlige værdier til udtryk i dit lederskab?

Forløbet kan strække sig over kortere eller længere tid alt efter, hvad du ønsker at arbejde med. Et møde er  typisk 90 minutter. Vi mødes typisk månedligt enten fysisk eller via Teams.

Overvejer du et sparringsforløb eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig på ml@madslindholm.dk, tlf. 40 44 48 44.